Mijn bijdrage aan de BLOG-wereld

Ik moet er ook maar eens aan beginnen: het schrijven van een Blog.

Zo nu en dan heb ik wel een minuutje over en daar ik best snel iets op papier kan zetten, moet dat niet al te veel moeite en tijd kosten.

Daarbij: je blogs larderen met je leukste of meest bijzondere foto is altijd leuk en ondersteunt je verhaal. Vandaar dan ook mijn eerste bijdrage hier.

Afgelopen vrijdag toog ik ’s middags even naar het nieuwe, nog ongebruikte Randstadrail station aan de Prismalaan-West in Zoetermeer (wie kent deze niet?), om vandaar uit foto’s te maken van het werk aan de velden van mijn honkbalcluppie.

Bijzonder is het dan, dat je rustig over de spoorbaan kunt lopen en daar in alle rust foto’s kunt maken zonder dat je de kans hebt overreden te worden door zo’n tram.

De hiernaast geplaatste foto geeft een (mooi) vertekend beeld van een flauwe bocht op de spoordijk, daar hij genomen is met een 300 mm telelens, maar (inderdaad Paul) vanwege het feit, dat het een analoge lens is, die gebruikt wordt op mijn digitale Nikon, vindt daar een conversie plaats en is het eigenlijk een 450 mm lens.

Fotograferend over de Plastocht (nooit geweten, dat die sloot zo heette, maar via Google Maps leer je nog eens wat) waren de werkzaamheden op het honkbalveld goed te zien. Dat gaat helemaal goedkomen.

 

Eén opmerking over 'Mijn bijdrage aan de BLOG-wereld'

  1. Ton! Leuk dat je bent gaan schrijven. Zelf doe ik al enige jaren (BramBlogt en BramBlikt). Eenmaal begonnen kan je niet meer stoppen. Ik ga je volgen, succes!

Reacties zijn gesloten.

Pem@Home

Pem's lifestyle experiences

%d bloggers liken dit: